bakluckaneslov.blogg.se

2013-10-14
14:05:34

Förtydligande angående vem som håller i Bakluckan
Vi har fått många frågor om vilken förening det är som anordnar Bakluckan i Eslöv. Vi som anordnar Bakluckan i Eslöv är alltså ingen förening utan ett gäng som önskar ge Eslöv en stor Bakluckeloppis så att vi som bor i närheten inte ska behöva ta oss in till Lund eller Malmö för att fynda. Vi hyr alltså fältet av markägaren för att kunna anordna loppisarna.

2013-10-14
14:00:00

13/9
Då var vår sista bakluckeloppis för detta året förbi och det med blandade känslor. Vädret var återigen inte riktigt på vår sida så duggregn påverkade antalet besökare :( För att avsluta vår sista loppis på ett bra sätt så gick jag runt till varje säljare och frågade om deras upplevelse under dagen. Dem flesta hade inte sålt väldigt bra men i alla fall fått igen sina pengar, andra hade sålt jättebra :) Vädret var förstås en bidragande faktor till att besökarna inte var så många till antalet men vi också kritik för vår skyltning till platsen. Vi fick många bra tips på saker som vi kan göra bättre och till nästa sommar kommer vi att förbättra:
* Skyltarna kommer att bli större och tydligare.
* Allmän informationslapp kommer att delas ut till säljarna.
* Vi kommer även att sälja smal korv, inte bara tjock.

För fler saker vi kan förbättra, kommentera gärna :)

Så vill jag avsluta med att tacka alla tappra säljare för att ni vågade er hit trots duggregn :) Beröm till er och hoppas att vi ses igen till våren :) God jul och Gott nytt år på er alla :)

De nya datumen inför bakluckeloppisar nästa år dyker upp så snart som möjligt men vi kommer att köra igång i april och under försommar/sommar kommer vi att köra bakluckeloppisar 2 gånger i månaden. Tiderna kommer att förbli dem samma. :)